Ponta a adus PSD pe marginea prapastiei. Dragnea: „Mi s-a cerut sa intervin. Mi-am asumat riscuri”

politica

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Baia Mare, intr-o conferinta de presa, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, pe care l-a asigurat de tot sprijinul partidului.

„Eu n-am nicio problema cu justitia (…), nu stiu daca e un atu sau o vulnerabilitate (…), doar ca partidul era intr-o situatie in care mi s-a cerut sa intervin si nu am putut sa nu fac lucrul acesta pentru ca as fi trait toata viata cu un regret ca atunci cand mi s-a cerut sa intervin si sa pot sa ajut, n-as fi facut-o de teama sau din lasitate (…)

Mi-am asumat aceste riscuri. E foarte greu sa spuna cineva daca procesul meu e un atu sau o vulnerabilitate, chiar e greu de spus (…), totusi este vorba despre o condamnare pentru ca am indemnat lumea sa vina la vot, dar nu vreau sa comentez decizia instantei; numai ca ea a tulburat foarte mult oamenii din partid si din afara partidului.

Pana la urma ce e important este ca putem reconstrui acest partid, putem reaseza acest partid. Il sustin in continuare pe Victor Ponta, l-am asigurat de tot sprijinul partidului si sper ca acum sa se poata ocupa mai bine de Guvern neavand si problemele partidului in minte. Cred ca era foarte greu sa tina aceste doua lucruri si speram ca incepand cu luna septembrie, si in Parlament lucrurile vor fi mult mai clare, mai asezate”, a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, liderul PSD a mai precizat ca a purtat in seara zilei de vineri o discutie cu primarii social-democrati din Maramures si i-a asigurat ca finantarea proiectelor de dezvoltare isi urmeaza parcursul stabilit.

„Am avut o discutie aseara si cu primarii PSD din Maramures, au avut intrebari despre continuarea proiectelor de dezvoltare si i-am asigurat ca rectificarea va avea fonduri suficiente pentru ca proiectele de dezvoltarea sa continue. Am avut o discutie politica cu colegii nostri si mi-au spus ca in organizatia din Maramures, rezultatul din Comitetul Executiv National a fost foarte bine primit si a crescut foarte mult increderea ca PSD va fi repus in functiune si va incepe sa functioneze asa cum este obisnuit”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

El a salutat realegerea lui Gabriel Zetea in functia de presedinte al filialei PSD Maramures.

„Reconfirmarea lui Gabriel Zetea in functia de presedinte al PSD Maramures inseamna ca organizatia va fi stabila. O organizatia care a crescut, a crescut foarte sanatos, relatiile interne din organizatie sunt foarte bune si asta e o prima conditie ca o organizatie politica sa fie performanta . Zetea e un om tanar, un om foarte intelept si un om care strange in jurul lui, iar pentru noi asta e important. O sa discutam spre sfarsitul verii despre inceperea pregatirilor pentru alegerile locale si nu numai, stabilirea candidatilor dupa ce si noi vom stabili la Bucuresti ce fel de aliante facem, daca facem si cu cine facem, sa vedem care vor fi conditiile. Pentru mine personal realegerea lui Gabriel Zetea reprezinta o mare bucurie pentru ca suntem foarte buni prieteni”, a spus Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: