Ponta a ajuns chiar si de batjocura PSD: „Am facut departament sa-i monitorizam Facebook-ul”

politica

Victor Ponta a ajuns sa fie luat peste picior chiar si de catre colegii lui din PSD. Secretarul executiv al partidului, Codrin Stefanescu, a declarat ca nu stie daca Ponta se va intoarce premier din SUA, insa a infiintat un departament care sa-i monitorizeze pagina de Facebook.

”Nu stiu daca Victor Ponta mai ramane premier, daca se intoarce premier. E posibil sa nu, dupa ce atunci cand a fost in Turcia si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD pe Facebook. Am facut un departament de monitorizare a Facebook. Suntem atenti si la Facebookul adversarilor”, a spus Codrin Stefanescu la Antena 3.

Victor Ponta si-a anuntat demisia din functia de presedinte al PSD direct pe Facebook, fara a se consulta cu nimeni din conducerea partidului.

In PSD are loc in aceste momente un razboi rece intre Victor Ponta si actualul presedinte interimar Liviu Dragnea. Codrin Stefanescu face parte din echipa lui Dragnea, fiind promovat recent coordonator al uneia dintre cele mai importante filialei PSD, cea de la Prahova.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: