Ponta a devenit noua definitie a PENIBILULUI: „Dacian Ciolos minte. A preluat cu copy-paste”

politica

Victor Ponta reactioneaza la atacul lui Dacian Ciolos acuzandu-l pe premier ca „minte” si ca preia minciuni cu „copy-paste”.

„Eu am vazut ce a zis Ciolos si va spun foarte diplomatic si politicos ca minte. Dacian Ciolos minte preluand cu copy-paste niste mincuni pe care le-a auzit pe la Ministrul Fondurilor Europene. Este intr-o campanie electorala mascata si atunci poti sa si minti. Nu a absorbit nimic. Sase luni nu au facut nimic, iar acum acuza vechiul guvern. Avem de-a face cu niste oameni competenta zero”, a zis Victor Ponta  la Romania TV.

„Asta e anul zero pentru ca avem oameni cu competenta zero. Guvernul meu a adus in Romania 5 miliarde de euro, el a adus zero”, a mai spus fostul premier.

Dacian Ciolos a spus, joi, ca absorbtia efectiva a fondurilor europene pentru 2014 – 2020 a inceput in mai 2016, la aproape doi ani si jumatate de la inceperea exercitiului bugetar.

„Am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine”, a zis premierul de acuzele oponentilor politici.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: