Ponta a iesit din vizuina, il acuza pe Iohannis de fascism: „Referendumul solicitat este total nedemocratic si toxic”

news

Victor Ponta sugereaza ca intentia presedintele Klaus Iohannis de a organiza un referendum privind lupta anticoruptie denota un comportament fascist. Ponta s-a remarcat in ultima perioada, de cand au inceput protestele, printr-o reducere semnificativa a aparitiilor publice.

Ponta a postat un link pe pagina sa de Facebook catre un referendum organizat in Italia de fostul dictator fascist Benito Mussolini, spunand ca referendumul organizat de Iohannis este „antidemocratic”.

„Ca sa fie foarte clar – Referendumul solicitat de Dl Iohannis este ( din punctul meu de vedere) un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei! Eu nu pot sa uit ca am votat la Referendumul din 2012 si votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Basescu ( acum devenit Sistemul lui Iohannis) si de tot felul de „deontologi” si „iubitori de Stat de Drept” din tara si din strainatate/ sigur ca acum exact aceleasi persoane si „structuri” vor face campanie pt Referendumul lui Iohannis- nu pot sa ii opresc dar macar nu voi fi complicele lor prin votul meu!”, a scris Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: