Ponta a pierdut complet legatura cu realitatea. Care ar fi adevaratul motiv pentru care Ciolos s-a dus la Antena 3

politica

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca Dacian Ciolos s-a dus la Antena 3 pentru ca „vor sa fure alelegerile”.

Fostul presedinte al PSD a afirmat ca tot ce s-a intamplat in cursul acestei saptamani, respectiv „tot efortul domnului Ciolos, al PNL, USR a fost cum sa justifice frauda de duminica”.

Totodata, el a sustinut ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va pune in aplicare, de luni, programul de guvernare, „singurul program care a fost prezentat in aceasta campanie ciudata”.

„Duminica, avem grija sa nu ne fure voturile. Cred ca, in aceasta saptamana, tot efortul domnului Ciolos, PNL, USR a fost cum sa justifice frauda de duminica. Ca a fost nu stiu ce emotie, ca s-a certat cu Antena 3 – povesti, probabil vor sa umble la vot si sa explice cum s-a intamplat.

Eu cred ca PSD si celelalte partide democratice care au mai ramas in Romania isi vor apara votul, vom castiga si, de luni, trebuie sa punem in aplicare programul prezentat PSD, care, de fapt, este singurul program care fost prezentat in aceasta campanie ciudata.

Nu avem alt program in afara de programul PSD, este un program bun, pe care il sustinem, pe care l-a explicat Liviu Dragnea foarte bine, l-am explicat toti foarte bine, si care va insemna in perioada urmatoare, 2017-2020, sa continuam toate lucrurile bune din 2012-2015 si sa reparam in 2016 asa-zisii tehnocrati”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: