Ponta a plecat in fuga din sediul B1 TV: „Borfasule, cum iti permiti tu sa vorbesti de Colectiv?”

politica

Victor Ponta a iesit in fuga, joi seara, din sediul B1 TV cand a vazut ca este asteptat de protestatarul Marian Ceausescu. Acesta i-a reprosat declaratiile politicianiste despre victimele de la Colectiv.

Ponta a intrat aproape alergand in masina care sosise cu cateva secunde mai devreme. Protestatarul a apucat sa-i  fluture o pereche de catuse in fata.

„Cum iti permiti tu sa vorbesti de Colectiv? Criminalilor! Borfasilor! Borfasule! Hotule, cum iti permiti tu sa vorbesti de Colectiv? Criminalule! Nu ti-e rusine, borfasule!”, a strigat protestatarul.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a dat miercuri seara un nou mesaj revoltator despre mortii de la Colectiv, comparand in interes politic situatia de atunci cu cea de acum.

„Mie mi-a cerut Klaus Iohannis demisia pentru 60 de oameni nevinovati care au murit la Colectiv. Mi-am dat demisia. Azi mor peste 60 de oameni zilnic, dar Klaus Iohannis nu-i mai cere nimanui demisia, nu e nimeni responsabil, nu e nimeni vinovat. Ne spun ca se descurca bine? Inseamna ca daca se descurcau rau muream toti, sau cum?”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Diferenta este ca tinerii de la Colectiv nu ar fi murit daca institutiile populate de PSD cu incompetenti si oameni corupti si-ar fi facut datoria si nu ar fi acordat avize de functionare acelui club, in timp ce situatia de acum are loc la nivel planetar si nu poate fi imputata niciunei entitati sau persoane.

Ponta a mai spus si ca doreste amanarea alegerilor pe termen nelimitat.

„Nu vreau sa punem sanatatea dupa interesul politic (…). Imi doresc sa facem alegeri parlamentare in momentul in care putem stapani situatia sanitara. Aducem doua amendamente (la propunerea legislativa de amanare a alegerilor parlamentare – n.r.): nu mai adoptam in Parlament masuri cu caracter financiar-bugetar si parlamentarii sa nu isi mai primeasca salariile dupa momentul expirarii mandatului. In acest fel demontam minciunile si propaganda (…) Cred ca putem sa punem in lege aceste doua amendamente”, a afirmat Ponta intr-un mesaj live transmis pe Facebook alaturi de liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: