Ponta a uitat ce a promis. Acum PNL este de vina ca n-avem autostrada Comarnic-Brasov

news

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata.

Premierul a afirmat, intrebat fiind ce parere are despre realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca solutia initiala – parteneriatul public-privat -, pe care o considera cea mai buna, „nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic”.

„Altfel patim ca si cu Bechtel-ul: o incepem noi si vin ceilalti si o opresc. Ati vazut foarte clar pozitia celor de la PNL, au tipat, au spus ca e groaznic, ca-i cumplit, motiv pentru care domnul ministru Ioan Rus a pus si aceasta autostrada pe Master Planul aprobat de Comisia Europeana si probabil ca o s-o facem din buget, dar asta inseamna ca trebuie sa avem bani. Daca nu vine firma privata cu banii, trebuie sa ii punem noi”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, „poate se mai gandesc colegii de la PNL si isi dau seama ca cu populismul asta nu o sa avem niciodata autostrada”.

„Cand au fost ei, n-au facut-o, dar eu nu vreau sa-mi asum sa semnez ceva care la anul sau peste doi ani sa aiba soarta Autostrazii Transilvania. Uitati-va ca Autostrada Transilvania trebuia sa fie gata din 2008-2009 si abia acum am repornit-o si va fi gata la anul”, a spus Victor Ponta.

In urma cu doi ani, cand a devenit premier, Victor Ponta a promis ca nu va mai candida pentru un postul de deputat daca autostrada Comarnic-Brasov nu va fi gata pana in 2016. „Pe 28 februarie se anunta precalificarea probabil pentru Bucuresti-Brasov, nu e Comarnic-Brasov. Daca nu este gata pana in 2016, nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova”, a spus Ponta la Realitatea TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: