Ponta, aberatii fara numar la Romania TV: „Stiu ca Iohannis are un plan secret pentru a DEZMEMBRA Romania”. Unde ar urma sa fie granita

politica

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa dezmembreze Romania.

Acuzatii aberante au fost lansate de Victor Ponta la adresa presedintelui, la o zi dupa ce Antena 3 a difuzat o emisiune in care se sustinea Transilvania ar urma sa devina stat independent. Ponta a declarat la Romania TV ca are cunostinta de exista unui plan secret conform caruia Romania va fi dezmembrata, instrumentul principal in aceast aoperatiune fiind Klaus Iohannis. „Granita Europei va fi la Carpati”, a sustinut Ponta.

De asemenea, Ponta s-a mai plans ca Guvernul Ciolos ii face dosare penale.

Declaratiile lui Ponta se sincronizeaza cu o campanie similara derulata la Antena 3. „Cine vrea sa rupa Transilvania mintind ca o salveaza?”, insista isteric, luni, Antena 3 intr-un promo la Sinteza Zilei. Emisiuni de acest tip, in care populatia este inspaimantata ca Romania va fi rupta in bucati, au mai avut loc la Antena 3. De fiecare data, in studio s-au aflat si membri de seama ai PSD, care au amplificat temerile privind ruperea Romaniei.

Aceste campanii mediatice au loc in paralel cu o ofensiva puternica a PSD prin care lideri ai Opozitiei si membri ai Guvernului sunt catalogati ca „tradatori”, „vanduti Bruxelles-ului” sau „slugi ale lui Soros”. Purtator de cuvant al acestui nationalism extremist al PSD a devenit Victor Ponta. Luni, el a scris pe Facebook ca e posibil ca romanii sa fie impiedicati sa mai vorbeasca romaneste.

„In 2016 e posibil sa ne fie teama si sa vorbim in limba romana ca sa nu fim acuzati ca suntem ‘inculti, hoti, penali, prorusi, antieuropeni, antiamericani, nereformisti, manipulati samd’. Poate pe 11 Decembrie ne luam totusi tara inapoi de la Klaus, Julien, Clotide & Co.!”, a scris Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: