Ponta anunta ca Dragnea ii prosteste pe cei de la Antena 3 cu stiri false: „Ideea era sa va lasati asurziti de petardele astea mediatice!”

politica

Victor Ponta anunta ca informatia difuzata de Antena 3, miercuri, conform careia s-ar pregati sa fuga la Belgrad, langa prietenul sau Sebastian Ghita, este falsa. Mai mult decat atat, Ponta sustine ca aceasta stiri a fost livrata postului de catre Liviu Dragnea.

„Ponta, urmatorul fugar din Romania”, a titrat Antena 3, miercuri dupa-amiaza. Ponta a raspuns in scurt timp, foarte ironic.

„Antena 3 anunta ca am fugit la Belgrad – stirea este absolut adevarata doar ca :

1. Nu sunt la Belgrad ci la Baku (o mica eroare de vreo 4000 de km – si oricum Serbia sau Azerbaidjan ce mare diferenta pentru telespectatori ?!?)

2. Nu am fugit – am mers incet prin aeroport pana la avion ca oricum a avut intarziere.

3. In weekend mi-am planificat sa fug cu toata familia la Cornu – dar din pacate pe Valea Prahovei nu ai nicio sansa sa fugi din cauza traficului , asa ca o sa merg chiar mai incet decat prevede viteza legala!

Ma rog – acum serios: ideea era sa nu cititi lucrurile serioase despre economie pe care le-am dezvaluit mai devreme si e

Oricum ma amuz si eu de faptul ca unii au simtul umorului. Ne vedem luni la Parlament unde sigur se va bucura Liviu Dragnea sa ma vada (bine ca stirea data tot de el la Antena 3 s-a dovedit falsa)”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: