Ponta anunta ce va face dupa excluderea din PSD. Vorbeste despre un „proiect politic nou”. „Toti am fost folositi de Dragnea”

politica

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a declarat miercuri, la Targu-Jiu, ca nu va contesta decizia de excludere din PSD, el punctand ca partidul „a luat-o intr-o directie gresita” si ca „se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrans care nu are legatura cu social-democratia”.

Deputatul de Gorj a mentionat ca, oficial, nu a primit nicio hartie de excludere a sa din PSD.

„Nu voi contesta decizia (de excludere — n.r.). Cat timp domnul Dragnea este presedintele PSD, mi-e greu sa spun ca pot sa fac ceva bun. Am vrut sa fac ceva bun si nu s-a putut. Categoric n-o sa ma vedeti activand in vreun alt partid politic care exista deja, doar nu o sa ma vedeti la PNL sau la cine stie ce alt partid.

Daca voi face politica in continuare — si cred ca voi face, deocamdata voi fi deputat independent — si daca va fi un proiect nou, sunt convins ca am invatat din anii petrecuti in PSD si o sa am grija sa despart oamenii buni de oamenii care nu merita. Un proiect nou in afara PSD. (…) N-o sa ma vedeti vorbind de rau vreodata vreun coleg din PSD.

Eu cred si am spus-o si foarte multi altii o spun, dar nu au curaj sa o spuna public, ca PSD a luat-o intr-o directie gresita si ca se vinde PSD pentru interesul unei persoane sau al unui grup restrans care nu are legatura nici cu social-democratia si ca, rand pe rand, am fost folositi toti”, a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.

Ponta a fost prezent la ceremonia de depunere a juramantului pentru investirea in functie a noului primar ales al Targu-Jiului, Marcel Romanescu, presedintele organizatiei municipale a PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: