Ponta anunta marele cataclism in PSD. Dragnea o va da afara si pe Olguta Vasilescu

politica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca Ministerul Dezvoltarii este pestera lui Ali Baba pentru Liviu Dragnea, locul in care sunt toate „bogatiile” liderului PSD, transmite Agerpres. El a mentionat ca Olguta Vasilescu, propusa pentru acest minister, va avea aceeasi soarta cu a lui Neascu sau Paul Stanescu.

Intrebat daca Liviu Dragnea o sa o sustina pe Lia Olguta Vasilescu pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii, Ponta a spus: „Exact cum i-a sustinut pe Marian Neacsu, pe Valeriu Zgonea, pe Stanescu, ii sustine pana ii sustine de tot”.

„Orice om care are mai mult de un neuron si care are un centimetru patrat de obraz este o amenintare pentru domnul Dragnea. (…) Ministerul Dezvoltarii este pestera lui Ali Baba, acolo sunt toate bogatiile domnului Dragnea si modul in care si-a construit alaturi de Tel Drum si puterea politica, modul in care ii atrage pe baronii locali, pe primari. Dumneavoastra, daca ati fi Ali Baba, cum este domnul Dragnea, ati vrea sa dati cheile de la pestera cuiva? Probabil ca nu”, a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului.

Previziunile sunt Ponta sunt confirmate de informatii publicate de Adevarul, conform carora Dragnea cu o dorea nici in ruptul capului pe Olguta Vasilescu la Dezvoltare.

„Surse din conducerea partidului sustin ca Liviu Dragnea ar fi vrut un ‘om de paie’ la Ministerul Dezvoltarii, robinetul cu bani pentru baronii locali. Din acest motiv a fost ales Ilan Laufer, care nu i-ar fi iesit din cuvant liderului PSD. In schimb, Dragnea a trebuit sa o accepte pe Lia Olguta Vasilescu, care, impartind resurse catre primarii PSD, ar putea capata tot mai multa putere in partid, deci devine o amenintare pentru Dragnea.

Potrivit surselor ‘Adevarul’, Lia Olguta Vasilescu i-a transmis lui Liviu Dragnea inca de acum doua luni, cand s-a decis remanierea guvernamentala, ca ar vrea sa-i ia locul lui Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii. Dragnea s-a opus ferm, tocmai pentru ca nu mai vrea sa repete cazul Stanescu: cel mai bun prieten i-a devenit rival, tocmi pentru ca a capatat o influenta mare in randul baronilor locali distribuind resurse financiare. De altfel, Olguta Vasilescu a trimis o sageata catre Liviu Dragnea chiar inainte de CEX-ul de seara trecuta. ‘Au fost multi colegi de-ai mei care au zis ca era mult mai bine sa merg de la inceput la Dezvoltare’, i-a reprosat Olguta Vasilescu lui Liviu Dragnea”, scrie Adevarul.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: