Ponta, apel catre pesedisti dupa ce Mircea Badea a facut-o „imbecila planetei” pe Dancila: „Va mai intrebati de ce nu va mai respecta altii?”

politica

Victor Ponta ii indeamna pe membrii PSD la revolta dupa ce Mircea Badea (Antena 3) a catalogat-o pe Viorica Dancila drept „imbecila planetei”. 

Ponta sugereaza astfel ca Mircea Badea si Antena 3 raspund la comenzile lui Liviu Dragnea.

Iata apelul lui Ponta:

Stimati pesedisti !

1. de doi ani ati tacut din gura auzind ca Victor Ponta – ( Prim Ministrul si Presedintele TSD si PSD alaturi de care ati fost 17 ani ) este un securist, tradator si sorosist ! Stiati ca este o minciuna dar ati tacut!

2. De peste doi ani ati tacut auzind ca Sorin Grindeanu ( Prim Ministru PSD si colegul vostru timp de 20 de ani) este un securist , tradator si sorosist! Stiati ca este o minciuna – dar ati tacut !

3. De peste un an ati tacut auzind ca Mihai Tudose ( Prim Ministru PSD si colegul vostru de peste 20 de ani ) este tradator, securist si sorosist ! Stiati ca este o minciuna – dar ati tacut !

4. De peste 6 luni ati tacut auzind despre Corina Cretu ( Comisar European social democrat si membra PSD din 2016) ca este o tradatoare, securista si sorosista ! Stiati ca este o minciun – dar ati tacut!

5. De azi ati auzit ca Viorica Dancila ( Prim Ministrul dvs si colega de 20 de ani) este IMBECILA PLANETEI – si taceti din gura!

Va mai intrebati de ce nu va mai respecta altii? Daca voi nu mai aveti pic de respect pentru cei care v-au fost alaturi, pic de curaj sa luati atitudine?

La ProRomania suntem social democrati, colegi, ne respectam si ne aparam intre noi! Sa nu uitati asta duminica cand veti merge la vot!

Mircea Badea, despre Viorica Dancila: „Imbecila planetei”

Mircea Badea o ataca violent pe Viorica Dancila, sustinuta puternic pana de curand de postul lui Voiculescu, dupa ce aceasta a anuntat ca va merge sa voteze la referendumul pe justitie. Badea spunde despre Dancila ca este „imbecila planetei”.

„In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu. Raman insa consecvent, scrasnind din dinti, pentru ca prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV.

P.S. Adevarul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar cateva exceptii cu adevarat notabile”, a scris Badea pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum.

Aflata intr-o vizita in municipiul Bacau, Dancila a afirmat ca va participa la referendum pe motiv ca este un sustinator al statului de drept si al independentei justitiei.

„Da. Voi participa duminica la vot si voi vota la ambele, si pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea Romaniei, voi vota pentru castigarea demnitatii Romaniei pentru ca, stiti, am fost europarlamentar noua ani de zile, stiu ce inseamna lucrul in institutiile europene, stiu cat de important este sa avem acolo oameni implicati, oameni care sa lucreze pe directive, pe regulamente, in care sa se regaseasca si obiectivele Romaniei si ale romanilor. (…) Voi vota si pentru referendum. Asa cum am spus de fiecare data, sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei, dar si al drepturilor cetatenilor, pentru ca si acest lucru trebuie sa il avem in vedere de fiecare data si intre toate trebuie sa existe un echilibru”, a afirmat Dancila.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: