Ponta arata cine este principalul vinovat de violentele din Piata: „O cunosc pe Carmen Dan de cand era prefect de Teleorman si stiu ca ia toate deciziile impuse de domnul Dragnea”

politica

Fostul premier PSD Victor Ponta se declara convins ca principalul vinovat de violentele din Piata Victoriei este Liviu Dragnea.

”Sunt condamnabile aceste violente care au avut loc in Piata Victoriei, dar cred ca aici putem identifica si vinovatii. Sunt absolut convins ca doamna Dancila a fost trimisa in concediu, ca sa nu fie in tara pe data de 10 august. In ceea ce o priveste pe doamna Carmen Dan, nu cred o secunda ca a luat vreo masura de capul ei. O cunosc de cand era prefect de Teleorman si stiu ca ia toate deciziile impuse de domnul Dragnea. (…) Cred ca principalul vinovat pentru aceste violente este Liviu Dragnea. Cred, totodata, ca domnul Iohannis nu a facut nimic din ceea ce putea face un presedinte. Sigur, el poate castiga politic din aceasta radicalizare, dar nu as vrea sa ajungem in situatia in care unii stau si calculeaza cat castiga astfel de situatii”, a declarat, marti, Victor Ponta intr-o conferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: