Ponta are partid nou. El si Daniel Constantin lauda acum realizarile Guvernului Ciolos: ‘Nu s-a mai produs nimic in plus, sunt doar masuri economice total gresite’

politica

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, si-a anuntat, duminica, intrarea in Partidul Pro-Romania, infiintat de fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin. Ponta si Constantin au criticat dur actualul guvern PSD-ALDE.

„Daca dupa 6 luni guvernul tehnocrat a realizat investitii de 11 miliarde de lei, Guvernul Tudose a realizat in aceeasi perioada investitii doar de 5 miliarde de lei”, a acuzat Daniel Constantin.

Ponta a acuzat si el Guvernul Tudose ca duce Romania intr-o directie gresita.

„Vrem sa fie un proiect politic altfel. PSD si ALDE nu mai reprezinta o schimbare. Nu mai vreau sa vad CEX-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care sa mimeze iubirea poporului. Noi am crezut ca se va aplica programul de guvernare, dar evident ca nu se aplica nimic din el.

Am vrea sa oferim o alternativa la ceea ce inseamna oferta politica. PSD este confiscat de o persoana si un grup care foloseste votul oamenilor pentru interese personale si meschine. PSD a ajuns sa promoveze politici care mai exista doar in Venezuela.

Guvernul tehnocrat a fost foarte slab, dar nu am crezut ca Guvernele Dragnea 1 si 2 sa para chiar mai slabe decat Guvernul Ciolos. Nu s-a mai produs nimic in plus, sunt doar masuri economice total gresite. Exista un lider care ia masuri pe care a doua zi le critica toata lumea si lucrurile merg prost. Noi consideram ca cel mai mare pericol pentru Romania il reprezinta demagogia.

Directia in care merge tara este gresita. Anul 2017 poate sa semene cu 2009 daca mai impartim bani pe care nu ii avem. Nu mi-am propus sa rup PSD, nu am sunat niciun coleg sa vina aici. Acolo am crescut politic si faptul ca acum este confiscat de o persoana… poate se vor elibera.

Vrem sa facem politica altfel si sa aratam ca se poate construi pentru Romania asa cum am construit in 2012, 2015 o societate echilibrata. Nu luptam cu Soros, banci pentru a ascunde incapacitatea noastra”, a declarat Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: