Ponta, atacul de la MIEZUL noptii. Razboiul cu „premierul fantoma”

news

Victor Ponta a post, imediat dupa miezul noptii de miercuri spre joi, un comentariu agresiv la adresa lui Catalin Predoiu, premierul din „umbra” al Opozitiei.

„Premierul-fantoma (‘to be elected’) al PNL-PDL, dl. Catalin Predoiu, si-a prezentat la un post TV pozitia asupra reducerii TVA – el este CONTRA!!!

Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toti oamenii normali ar considera ca este vorba de miopie politica si economica, de invidie ca am luat noi aceasta masura, sau pur si simplu de lipsa de inteligenta!

Eu am alta explicatie – dl. Predoiu este doar consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care in 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugand economia romaneasca – totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP si spagilor de la Microsoft!

Este bine ca romanii sa stie ca acesti oameni nu s-au schimbat deloc – sunt tot cei din 2010, gandesc si procedeaza la fel, doar nu-si mai zic PDL, ci PNL!

Daca prima data ne-au fost impusi de Basescu, acum avem obligatia sa nu-i lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza (si pe care iata nu ne lasa sa o uitam!)”, a scris premierul pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: