Ponta, campion la CHIUL in Parlament, va deschide lista PSD. Dragnea: „Nu poate fi judecat la absente sau prezente. Este un simbol al PSD”

politica

Liviu Dragnea a declarat, joi, la Constanta, ca Victor Ponta „nu poate fi judecat sau analizat la absente sau la prezente” in Parlament, adaugant ca fostul premier ramane in continuare “un simbol” al partidului. Ponta a inregistrat un numar record de absente de la sedintele parlamentului.

„Victor Ponta este fostul presedinte al partidului, fostul prim-ministru, Victor Ponta ramane in continuare un simbol pentru PSD. Si sigur ca eu imi doresc sa fie pe listele noastre si am inteles ca si el vrea, si va fi”, a spus Dragnea, mentionand ca „Victor Ponta nu poate fi judecat sau analizat la absente sau la prezente”.

“Victor Ponta este un om pe care eu il apreciez foarte mult. Dincolo de prietenia veche, de momentele bune, mai putin bune, rele, periculoase prin care am trecut impreuna, am condus impreuna partidul, am condus impreuna Guvernul. Victor a facut pentru aceasta tara ceea ce putini…, poate niciun prim-ministru nu a reusit sa faca”, a explicat Dragnea.

Liviu Dragnea a prezentat recent criteriile pe care PSD le ia in calcul pentru prezenta actualilor parlamentari, pe listele din toamna de la alegerile legislative, afirmand ca printre acestea se afla activitatea in Parlament, prezenta la activitatile din comisii si plen, dar si activitatea in teritoriu in colegii.

Victor Ponta este unul dintre cei mai mari chiulangii din Parlament.  In noiembrie-decembrie 2015, Victor Ponta a inregistrat 27 de absente. De asemenea, in ianuarie-februarie 2016 a inregistrat 18 absente, iar in martie-aprilie 10 absente.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: