Ponta, catre un inalt oficial din Comisia Europeana: DEMISIONEZ

news

Premierul Victor Ponta i-a transmis vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca ar putea demisiona daca va fi invinuit de DNA. Insa apoi s-a sucit iar.

„Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut, vineri dimineata, la ora 9.00, o intalnire cu ambasadorii statelor UE in Romania. Intalnirea a avut loc la hotelul Hilton din Bucuresti si a debutat cu Timmermans povestindu-le celor prezenti cum, cu o seara inainte, pe drumul de la Ruse la Bucuresti, a mers in masina cu premierul Ponta, care i-a spus ca a doua zi, vineri, urmeaza sa fie chemat la DNA pentru niste fapte comise cand era avocat.

Premierul i-a spus lui Timmermans ca ar putea demisiona din functie daca este pus sub invinuire. Ambasadorii au fost socati de veste, iar Timmermans la randul lui a fost surprins sa constate ca nimeni din randul diplomatilor nu parea sa stie ca premierul urma sa fie chemat la DNA, sa fie pus sub invinuire si apoi sa demisioneze. Doua ore mai tarziu, premierul ajungea la DNA si apoi declara ca nu va demisiona din functie ca urmare a punerii sub invinuire”, transmite Centrul de Informatii Media pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: