Ponta, cosmarul lui Dragnea: „O sa dau o poza pe zi, are si Ghita. Le-am vazut, am si ras de ele, mi se parea ceva infiorator cum o alerga Dragnea cu soriciul pe Kovesi”

politica

Victor Ponta a anuntat, luni seara, la B1 TV, ca Sebastian Ghita are mai multe fotografii cu Liviu Dragnea care dovedesc cat de stranse erau relatiile acestuia cu „statul paralel”. „Le-am vazut, am si ras de ele, mi se parea ceva infiorator cum o alerga Dragnea cu soriciul pe Kovesi”, a spus Dragnea.

”Nu am poze de la taierea porcului. Are domnul Ghita. Le-am vazut, am si ras de ele, mi se parea ceva infiorator cum o alerga Dragnea cu soriciul pe Kovesi. Era jenata de situatie, sa te fugareasca Dragnea cu soriciul dupa ce s-a umplut de sange acolo cu porcii. Sa vezi cum deschide sticla cu bricheta! Pozele mele nu sunt pentru Liviu Dragnea, ci pentru cei din CEX al PSD ca sa vada cum se lupta Dragnea cu statul paralel. O sa dau o poza pe zi”, a spus Ponta la B1 TV.

Ponta a prezentat inca o fotografie in care Dragnea apare vorbind prieteneste cu fostii sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: