Ponta crapa de RUSINE la Istanbul: „Cine sunt tradatorii?”

politica

Victor Ponta, aflat intr-un spital de lux din Istanbul, ii acuza pe liberali de tradare pentru ca il sustin pe Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia SIE.

El a scris un mesaj pe Facebook in care sustine ca ii este „rusine de rusinea care ar trebui sa le fie” celor din PNL.

„Fapte:
– 9 Februarie 2012 – guvernul Mihai Razvan Ungureanu este investit cu votul a 237 parlamentari apartinand PDL, UDMR, UNPR si Grupul Minoritatilor Nationale;
– 27 Aprilie 2012 – guvernul Mihai Razvan Ungureanu este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL;
– 9 Decembrie 2012 – PNL obtine cel mai mare numar de parlamentari dupa 1989 (candidand in cadrul USL si fiind la guvernare dupa demiterea guvernului Ungureanu);
– 30 iunie 2015 – PNL voteaza pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de Director SIE.

CINE SUNT TRADATORII? CINE A MINTIT IN 2012? CINE SUNT CEI CARE AU FOST ALESI PARLAMENTARI SPUNAND CA LUPTA IMPOTRIVA LUI MRU SI A OAMENILOR LUI BASESCU?

Acum raspunsul este foarte clar si simplu! Orice alt comentariu e inutil! Imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!”, a scris Ponta.

Mihai Razvan Ungureanu va sti maine daca va fi instalat in fruntea Serviciului de Informatii Externe. Va fi audiat, la 11.00, in comisia SIE, iar parlamentarii se vor reuni in plen la ora 17:00, in ultima zi a sesiunii parlamentare, pentru a da un vot in acest caz. Membrii coalitiei au puncte de vedere diferite in legatura cu nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia SIE. PSD si ALDE au anuntat ca vor boicota votul din plen, in timp ce UNPR sprijina propunerea presedintelui Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: