Ponta da drumul CAINILOR PROPAGANDEI. Clip de o VIOLENTA extrema. Cine sunt „tiranii”

politica

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un clip extrem de violent la implinirea a „trei ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu”. „Nu trebuie sa uitam si nu trebuie sa iertam”, este mesajul filmului.

Filmul, avand o durata de peste opt minute, reprezinta un colaj de lozinci ale PSD puse alaturi de declaratii ale lui Traian Basescu, totul insotit de o muzica martiala si de vocea grava a unui barbat. „Nu uitam si nu iertam”, este mesajul amenintator chiar de la inceputul filmului.

„Timp de aproape un deceniu ei au lucrat neobosit la construirea unui sistem mafiot fara precedent in Romania”, continua vocea din film.

Chiar si jandarmii care au fost prezenti in strada in iarna lui 2012, de altfel aceeasi care i-au agresat pe tinerii cu Salvati Rosia Montana din timpul protestelor anti-Ponta, sunt prezentati ca instrumente ale „terorii”.

„Vazandu-si averile amenintate, tiranii regimului Basescu-MRU-Predoiu au inceput represaliile, au scos jandarmii in strada”, se mai afirma in filmul de propaganda al PSD.

Posted by Victor Ponta on Monday, April 27, 2015

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: