Ponta da drumul MAHALALEI pentru a o ajuta pe Firea: „Copil facut la nervi, penibil si stupid”

politica

Atac suburban al fostului premier, Victor Ponta, la adresa unuia dintre contracandidatii Gabrielei Firea. Catalin Predoiu tinta unei avalanse de invective,¬†Ponta spunand ca este „penibil si stupid”, „securist arogant”, „oportunist” si multe altele.

Ponta incearca sa fie util Gabrielei Firea, care sustine ca duce o campanie pozitiva, si il ataca murdar pe candidatul PNL.

„Pot sa va garantez ca in nicio comuna si in niciun oras sau judet din Romania nu am vazut un candidat atat de penibil si stupid cum este Catalin Predoiu – asta denota degringolada si ridicolul in care a ajuns „Marele PNL-PDL”.

(…) Ca un adevarat copil facut la nervi (din a patra incercare), Perdoiu a aratat doar isteria mamei Gorghiu si badarania tatalui Blaga. Jigniri pentru contracandidati, apeluri jalnice la sprijinul altora si da, el a acceptat sa candideze crezand ca o sa ramana singur in cursa – sa se retraga toti, sa il lase pe el! Desi sunt convins ca daca pe buletinul de vot ar ramane doar Perdoiu, sigur iese pe locul doi!

Bai Perdoiu – uite ca speranta ta ca toti contracandidatii sa fie inlaturati cu dosare nu s-a implinit. Si uite ca de data asta trebuie sa iei tu voturi, nu te mai pune Sistemul ca in 2008 (stii ca in 2012 te-ai milogit si de sefii de la „Statul de Drept” si de Basescu sa ma convinga sa te tin in Guvern, noroc ca a fost hotarat Crin si a spus „de acord cu Leonard Orban, dar tradatorul ala de Predoiu niciodata”)!

Ca bucurestean nascut si crescut in acest oras acum stiu sigur ce votez in 5 iunie – daca vreau o administratie eficienta si serioasa si daca vreau sa se faca cu adevarat proiecte si treaba o votez pe Gabi Firea. Daca vreau „revolutie” il votez pe Nicusor Dan. Daca vreau decenta si bun-simt il votez pe Daniel Barbu. Daca sunt ultranationalist pe Bogdan Diaconu. Daca regret vremurile lui Basescu il votez pe Turcescu. Si daca sunt inca total prostit de propaganda „Sistemului” votez un securist arogant si oportunist cum e Catalin Perdoiu – hai nu te supara, ca dupa ce ai fost Presedintele Romaniei „to be designated” si Prim-Ministru „to be elected”, o sa fii si Primar General „to be dreaming”!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: