Ponta, decis sa-l termine definitiv pe Dragnea. A prezentat o noua fotografie din arhiva personala. Furie la Antena 3

politica

Prezent luni seara la B1 TV, Victor Ponta a prezentat o noua fotografie in care Liviu Dragnea apare alaturi de fostii sefi ai SRI, Liviu Maior si Florian Coldea.

Iata fotografia prezentata de Ponta:

Antena 3 a comentat imediat fotografia, incercand sa minimalizeze impactul imaginii. „Care este relevanta acestei fotografii? Aveati senzatia ca nu s-au vazut niciodata?”, a incercat Mircea Badea sa minimalizeze acest subiect.

Invitat la Antena 3, Dragnea a spus ca habar nu are daca sunt reale.

„Nu sunt in fata TV si nu urmaresc Facebook-ul lui Ponta. Habar nu am daca fotografia de aseara este reala, securistii sunt in stare de orice. Eu nu am ascuns ca m-am intalnit cu Maior, m-am intalnit cu Coldea. Atunci era un eveniment, ziua SRI-ului, era peste 100 de persoane. Eu nu aveam de unde sa stiu atunci ca Kovesi si Maior stateau cu fundul pe niste protocoale ilegale. Dom’le, sa scoata toate pozele, la aceste evenimente era un fotograf de la SRI care ne poza pe toti.

Faptul ca intr-o locatie eu am poze nu ma xcompromite pe mine ci pe ei, care se folosesc de metode securistoide. Nu vad de ce nu le dau pe toate. Eu am primit astfel de amenintari de trei luni de zile”, a declarat Dragnea in emisiunea lui Gadea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: