Ponta delireaza de bucurie ca Erdogan a scapat: „Romania este sub puterea unei SECTE mai lipsita de scrupule decat ISIS”

politica

Fostul premier Victor Ponta se foloseste de esuarea loviturii de stat din Turcia pentru a se rafui din nou cu jurnalistii si inamicii politici din Romania. Intr-un mesaj incoerent, Ponta vorbeste despre „propaganda fascista” in Romania, spunand ca tara este condusa de o secta „mai lipsita de scrupule decat ISIS!”.

„Daca urmariti putin cum a relatat presa si analistii inregimentati in „Sistemul de Propaganda” din Romania o sa remarcati ca erau de fapt sustinatori ai loviturii de stat din Turcia / si ca acum sunt foarte dezamagiti ca Presedintele Erdogan ( ales democratic de peste 50% din popor) nu a fost schimbat de o Armata care nu ar trebui sa faca deloc politica!!! Ia vedeti cine se bucura aseara si cine se lamenteaza azi ca sa vedeti cine sunt ” ofiterii” din zona publica romaneasca!

Asta pentru ca in tara noastra ideile autorist-fasciste sunt promovate in mod deschis de oameni care cred in „institutii de forta militarizate” ( fiind ei insisi ofiteri sau colaboratori sub acoperire) si care explica zi de zi ca e bun un Guvern pe care nu il voteaza oamenii si lideri care niciodata nu au primit legitimitate democratica prin alegeri/ si care ne explica mereu ca poporul turc greseste ca il sustine pe Erdogan si nu accepta sa ii spune cineva ( din tara sau din afara) pe cine sa aleaga Presedinte sau Prim Ministru!

Promotorii fascismului in societatea romaneasca nu se impiedica decat temporar de faptul ca liderii SUA si UE l-au sprijinit pe Presedintele legitim ales al Turciei / de luni ne vor explica iarasi cum e manipulat poporul turc ( sau bulgar, sarb, maghiar, ceh, slovac, polonez , austriac , etc) si cum numai noi romanii facem ce trebuie in Europa!!!

Ce blestem pe Romania sa cada sub puterea unei Secte mai obtuze decat talibanii si mai lipsita de scrupule decat ISIS!”, a scris Ponta pe Facebook.

El incheie cu un PS lipsit de orice urma de coerenta.

„Ps – vad ca analisti politici seriosi se lasa pacaliti de diversiunea lansata in Europa ca Erdogan si-a inscenat lovitura de stat / daca ramanea la resedinta de vacanta in loc sa plece imediat ( si super riscant) spre Istanbul Presedintele Turciei era in locuinta atunci cand a fost bombardata de elicopterele pucistilor / si istoria se scria atunci pe placul „Propagandei” din Romania! A lipsit o ora si intelegerea ca Erdogan merge mereu in „ochiul uraganului” in loc sa fuga sau sa se asccunda! ( vezi stirile aparute in Romania ca „a cerut azil politic in Germania” cand el ateriza la Istanbul)! Simplu!”, a mai scris Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: