Ponta dezvaluie ca s-a inteles cu Dragnea sa demisioneze amandoi de la conducerea PSD: „Ea trebuia sa fie presedinte al PSD, Dragnea ne-a mintit pe toti”

politica

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, sustine ca in 2015 s-a inteles cu Liviu Dragnea sa se retraga amandoi de la conducerea partidului, pentru ca PSD sa nu aiba de suferit din cauza problemelor cu legea pe care le aveau.

Ponta afirma ca Rovana Plumb ar fi trebuit sa preia sefia PSD, insa Dragnea nu s-a tinut de cuvant. „M-a mintit”, a spus Ponta.

„Eu am discutat atunci cu Liviu Dragnea, care tocmai fusese condamnat in dosarul Referendumul, si renuntase la functia de presedinte executiv al partidului. Eu i-am spus, asa cum tu ai facut-o, cred ca a fost corect, asa voi face si eu, voi renunta la functia din partid si din Guvern. Hai, sa aratam ca PSD nu este condus de inculpati. Noi atunci ne-am inteles: Rovana Plumb va fi presedinte al partidului si chiar prim ministru. Dragnea mi-a zis: foarte buna ideea. Eu am venit si am demisionat, pentru ca mi s-a parut normal. El ne-a mintit pe toti si o va face in continuare”, a declarat Ponta la Realitatea TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: