„Ponta este ORBIT de functii”. Atac devastator al lui Dragnea la adresa fostului premier

politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a enervat dupa ce Victor Ponta a anuntat ca isi doreste pentru sine functia de presedinte al Camerei Deputatilor. In premiera, Dragnea a lansat un atac public foarte dur la adresa fostului premier.

”Eu nu am fost niciodata orbit dupa o functie, fie ca e plina, fie ca e o farama. La noi, cine a vrut o functie, a spus-o in partid. M-am abtinut in toata aceasta perioada pe cine as vedea la conducerea Camerei pentru ca as vrea sa discutam in interior. Ori ne aliniem toti la aceasta dorinta, ori discutam in partid. Ar fi fost bine sa discutam asta in partid, nu in presa. Eu cred ca e nevoie de multi dintre noi in campanie. Eu nu as putea sa stau aici cu ciocanelul in mana si sa-i dau cuvantul domnului Cernea sau altui specialist. Cine vrea ca PSD sa castige alegerile parlamentare vine in echipa de campanie in fiecare zi, nu din cand in cand.

Maine voi face ce face orice presedinte responsabil, voi spune in interiorul CEX. E o anumita suparare ca in prima zi dupa alegeri, ar fi vrut ca 2-3 zile sa se vorbeasca despre rezultatele alegerilor, nu despre sefia Camerei sau despre motiunea de cenzura. Ce face aceasta functie pentru romani, le aduce paine pe masa? Oricine poate fi presedinte al Camerei Deputatilor din PSD. Sa vedem daca mai avem majoritatea in Camera, ca poate nu putem pune noi presedintele”, a spus Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: