Ponta face misto de dezvaluirile Antena 3 care a prezentat un pretins fost ofiter SPP. Ce au uitat jurnalistii lui Voiculescu

news

Fostul premier a fost ironic cu un material al Antena 3, in care jurnalistii postului tv prezentau o inregistrare cu un pretins fost ofiter SPP.

Acest agent SPP ar fi confirmat, sub anonimat, ca ministrii si premierii sunt spionati de acest serviciu. Materialul dorea sa confirme acuzattile lui Dragnea la adresa generalului Lucian Pahontu. Declaratiile presupusului ofiter SPP faceau referire si la inamicul lui Dragnea, Victor Ponta. Acesta era acuzat ca era apropiat cu Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF. Ce au uitat jurnalistii Antena 3 si presupusul fost ofiter SPP este ca Blejnar a sesizat procurorii intr-unul din dosarele in care Ponta este anchetat, iar intre cei doi este o rivalitate cunoscuta.

Astfel, Victor Ponta a reactionat dupa ce un ofiter SPP l-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost servit de fostul sef al ANAF Sorin Blejnar.

”Stiu ca Sorin Blejnar mi-a facut dosar penal si i l-a dat lui Traian Basescu. In ce mod, nu stiu. Este posibil sa fie prin SPP sau nu. Daca este asa, sigur ca trebuie sa raspunda penal toti!”, a afirmat Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: