Ponta, facut iar de ras in presa straina: „Sotia ambasadorului Olandei s-a operat de 3 ori in Romania”

news

Decizia lui Victor Ponta de a se opera intr-un spital de lux de la Istanbul este ridiculizata de publicatia Politico, care precizeaza ca sotia ambasadorului Olandei la Bucuresti s-a operat de trei ori in Romania.

„Daca premierul vostru merge in strainatate pentru o operatie, ce spune lucrul acesta despre sistemul de sanatate din tara voastra?”, incepe articolul din Politico.

Articolul dezbate reactiile romanilor fata de plecarea lui Ponta in Turcia, citand mesaje chiar de pe pagina de Facebook a acestuia: „De ce nu te-ai lasat operat de doctori romani intr-un spital public ca sa vezi si tu ce conditii trebuie sa induram noi, contribuabilii?”, i-a transmis Rozi Rozina lui Ponta.

Politico aduce aminte si de explicatiile lui Victor Ponta, ca a dorit sa scape de camerele de luat vederi sau ca internarea sa ar fi blocat doua etaje din spital.

„Decizia premierului contrasteaza cu cea luata de sotia ambasadorului Olandei in Romania, care s-a operat la Bucuresti la o zi dupa ce Ponta a avut interventia chirurgicala in Turcia.

(…) Ambasadorul van Bozel a declarat pentru Politico ca este a treia operatie pe care sotia sa o face in Romania. Intr-un interviu acordat Antena 3 in ianuarie, ea a spus ca se simte ca acasa in Romania, iar doctorii i-au acordat mai multa atentie si au avut mai multa grija de ea decat cei din Olanda.

‘Aveti doctori excelenti aici. Sunt surprinsa. Ar trebui sa faceti ceva mai mult pentru infrastructura spitalelor. Dar doctorii sunt excelenti’, a spus van Bonzel Gomez”, se incheie articolul din Politico.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: