Ponta, felicitari pentru Antena 3: „Meritati aceasta victorie!” Cat a costat premiul obtinut de postul lui Voiculescu

news

Premierul Romaniei a tinut sa felicite postul lui Dan Voiculescu pentru castigarea locului secund la un festival de televiziune din New York. Potrivit mai multor relatari de presa, premiile cu care se lauda Antena 3 au fost cumparate.

„Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Antena 3 se lauda ca a castigat medalia de argint in cadrul celei mai disputate sectiuni , “Best News Documentary/Special”, din cadrul editiei 2015 a New York Festivals – World’s Best Tv&Film, desfasurate la Las Vegas, pe 14 aprilie.

Potrivit unor jurnalisti din Statele Unite, premiile respective au fost platite de fapt.

„Pretul platit pentru inregistrarea materialelor la fiecare categorie este de 375 de dolari. Anul acesta Antena3 a anuntat ca a participat cu patru materiale. In total, au platit asadar 1496 de dolari.

Conform sitului festivalului, in 2014 doar trofeele Antenei 3 au costat cam 1,500 de dolari, adica 215 dolari bucata, la care se mai adauga, conform regulamentului de participare, alti 3,690 de dolari taxa initiala de inregistrare a materialelor”, se afirma pe site-ul rousa.blogspot.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: