Sa-i multumim lui Ponta pentru ca ne-a scapat de Gabriel Oprea

opinii

Victor Ponta anunta ca luni, 27 aprilie, organizeaza un eveniment intitulat „3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu”, cu care sa marcheze caderea prin motiune de cenzura a guvernului MRU. Din insiruire l-a uitat inexplicabil pe Gabriel Oprea, un membru de seama in regimul amintit.

„Datorita celor 235 de parlamentari care au votat motiunea de cenzura, avem spitale redeschise, TVA de 9% la alimente si nu de 24%, somaj la un minim istoric si nu disponibilizari pe banda rulanta, rata de absorbtie a fondurilor europene de cca 55% si nu de 7% si multe altele”, spune Ponta in mesajul aniversar. Printre cei 235 de patrioti nu se afla si deputatul Gabriel Oprea, de aceea trebuie sa-i multumim inca o data lui Victor Ponta pentru ca a dovedit cat de fals era acel galagios purtator de „interes national”, pe care mai apoi l-a si scos din viata publica.

„Avand in spate un val legitim de sustinere populara, USL a dat o imensa lovitura regimului Basescu-MRU-Predoiu, lovitura care va ramane in cartile de istorie”, continua Ponta sa aminteasca. Unul dintre cei care au suferit in urma acestei lovituri a fost ministrul Apararii din guvernul lui MRU, Gabriel Oprea. Saracul, nu si-a revenit nici acum si se crede in continuare membru al guvernului Romaniei, chiar vicepremier.

In amintirea acelei marete victorii impotriva „​guvernului ​un​ui​ regim abuziv si corupt”, Victor Ponta organizeaza astazi o mare sarbatoare la Palatul Parlamentului. Avem motive cu totii sa ne bucuram, fara motiunea de cenzura a USL riscam sa avem in continuare in guvern fanfaroni si impostori precum Gabriel Oprea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: