Ponta, iesire ISTERICA la Cotroceni: „Du-te dracului!”

news

Victor Ponta si-a iesit din fire cand l-a vazut la liberalul Ludovic Orban la Cotroceni si l-a injurat. Incidentul a avut loc la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Europei.

Surse participante la eveniment si care au vazut toata scena, sustin ca Victor Ponta i-a spus lui Orban: ”Pleaca de aici! Du-te dracului!”. Acesta s-a crispat la fata si ridicat mainile in semn ca nici nu vrea sa-l vada pe Orban.

Intr-o declaratie oficiala, Ludovic Orban a relatat evenimentul, dar a refuzat sa spuna exact ce s-a petrecut intre el si premier.

R. Cu premierul Victor Ponta ati reusit sa vorbiti?

L.O. N-am reusit sa discut pentru ca a refuzat sa dea mana cu mine .

R. Cum a refuzat ?

L.O. Intr-un mod urat!

R: Adica?

L.O. Intr-un mod urat.

R. Adica ati vrut sa-l salutati?

L.O. Da , i-am intins mana si m-a trimis la plimbare.

R. Erau si altii de fata?

L.O. Da, da.

R. E un alt gen de consultari!?

L.O. N-as vrea sa vorbesc de episodul asta pentru ca ii face rau lui Ponta. Cred ca 7 ani de acasa te obliga si in fata oricarui cetatean sa te comporti civilizat si sa respecti bunul simt si etica. Cred ca a fost un moment de ratacire, de nervozitate, sau poate a vrut sa faca o gluma in stilul lui caracteristic, desi fata lui nu arata ca face o gluma.

Ulterior, intr-o declaratie pentru gandul, Orban a venit si cu alte detalii: „Da, a refuzat sa dea mana cu mine, dar a facut chiar urat. Eu am ramas socat, nu mi-a venit sa cred. Am plecat dupa. Nu i-am spus nimic inainte, el era intr-o discutie cu cel putin patru persoane, nu doar pesedisti. Iesirea lui nu are nicio explicatie logica, e dus cu capul. Are el o obsesie legata de mine. Daca nu-mi spune ceva, nu se simte bine. Parca s-a crispat asa, a facut un pas in fata, unul in spate, a inceput sa dea din mana isteric, a fost ceva… Cei de fata au ramas trasniti, cei care nu erau pesedisti au plecat”, a precizat Orban

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: