Ponta ii toarna pe Grindeanu si Tudose: „Sunt conserve, daca pesedistii sunt asa de fraieri incat sa-i primeasca, este problema lor”

politica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca fostii sai prieteni si colegi de partid, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, sunt „conserve”, adica agenti ai unor forte obscure care lucreaza in interesul PNL.

Intrebat, intr-un interviu pentru Special Arad, cum comenteaza faptul ca Sorin Grindeanu si Mihai Tudose s-au intors in PSD, Ponta i-a catalogat pe acestia drept „conserve”.

„Unii sunt conserve. Au fost trimisi la Pro Romania cu niste misiuni, acum sunt trimisi la PSD cu niste misiuni, dar misiunea lor este sa serveasca PNL-ul. Eu am scapat de ei. Daca pesedistii sunt asa de fraieri incat sa-i primeasca, este problema lor. O sa le faca si lor ceea ce ne-au facut noua. Nu e treaba mea unde se duce fiecare. Pana la urma, Pro Romania este un partid cu usi deschise in ambele sensuri”, a declarat Ponta.

Mihai Tudose a fost desemnat de CEX al PSD sa coordoneze campaniile electorale ale PSD din acets an, alaturi de Claudiu Manda.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: