Ponta il acuza pe Ciolos de „mitocanie”: „Astept sa iti prezinti SCUZELE cuvenite”

politica

Fostul premier, Victor Ponta, il acuza pe Dacian Ciolos de „mitocanie” pentru ca nu l-a invitat si pe al la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu. Ponta ii transmite ca asteapta „scuze”.

„Este prima data cand nu e cazul sa il mai iert pe Dacian Ciolos, pentru ca in acest caz mitocania este prea evidenta (si credeam ca nu il caracterizeaza)!

Avand in vedere faptul ca el personal si Guvernul sau nu au absolut niciun merit legat de proiectul de la Deveselu, dar si faptul ca aliatii NATO si cei americani stiu foarte bine cu cine au luat decizii si cu cine au lucrat din 2011 pana acum, era absolut normal sa invite la momentul de inaugurare pe cei care chiar au o contributie la asta!

Si sper ca Dl. Ciolos nu sufera de boala numita „Iohannita” – adica sa iti asumi ce fac altii doar pentru ca tu esti total incapabil sa faci ceva!

Daca pe Basescu, pe Gabi Oprea si pe mine nu ii da voie Iohannis sa ne invite (dupa ce a fost prins ca a furat o casa nici eu nu vreau sa ma afisez cu el ca ma compromit) cel putin pe Mircea Dusa, Titus Corlatean si Bogdan Aurescu era de bun simt sa ii vad la ceremonie!

Dacian, astept cu incredere ca pentru aceasta gafa total impardonabila sa iti prezinti scuzele cuvenite! Sa nu ma dezamagesti te rog!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: