Ponta il acuza pe „mosierul” Iohannis: „Fata de Colectiv, nimeni nu ia in seama tragedia bebelusilor”

politica

Victor Ponta sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca nimeni nu ia nicio masura in cazul mortii bebelusilor, spre deosebire de cazul Colectiv. „De fapt nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea catorva copii de iobagi!”, scrie Ponta cu referire la Klaus Iohannis.

„Cred ca aceasta tragedie intrece orice alta stire sau eveniment! Si ar trebui cu adevarat sa fie facute eforturi uriase, sa oprim cumva aceasta serie neagra, sa aflam adevarul, sa stabilim responsabilitati si sa luam masuri serioase ca asa ceva sa nu mai fie posibil in viitor!

Si totusi constat cu mare amaraciune ca, nefiind un interes politic direct (asa cum a fost la ‘Colectiv’), de fapt nimeni nu ia in seama aceasta tragedie! Nimeni nu se mobilizeaza, nimeni nu cere informatii sau masuri concrete, nimeni nu protesteaza si nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio ancheta penala si nimeni nu cere sa vina procurorii!

Nu ii mai viziteaza la Spital nici Presedintele, nici nu ne mai spune ca stie el cine i-a ucis pe copii, nici ca trebuiau sa moara ca sa … Acum toti cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din Noiembrie pur si simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea catorva copii de iobagi! (sau cum spunea, cinic dar adevarat, intr-un comentariu cineva mai jos ‘ce treaba are cu copiii, daca se daramau niste case sigur intervenea’).

Eu inca sper ca exista Romania dincolo de manipulari si interese meschine si ca putem face ceva pentru aceste victime cu adevarat inocente”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: