Ponta il ataca, in premiera, pe omul lui Dragnea din guvern: „M-a ‘ars’ la propriu”

politica

Victor Ponta lanseaza un atac in premiera la adresa lui Vasile Dincu, vicepremierul promovat de Liviu Dragnea in Guvernul Ciolos. Ponta este revoltat ca Dincu ia in considerare o alianta intre PSD si PNL dupa alegerile parlamentare.

„Ok, am inteles dorinta ( sau propunerea, sugestia, ideea)! Dar am o intrebare ca simplu membru PSD ( care inteleg ca ar trebui sa votez chestia asta) – DAR DE CE? ( sau pentru ce/ pentru cine) !

Ma poate ajuta cineva care „are intrare” la Dl Dincu cu raspunsul la aceasta intrebare – ca nu pot eu sa il deranjez pe Dl Vicepremier  Ps – cand am vazut stirea mi-am turnat cafeaua pe mine! Deci m-a „ars” si la propriu!”, a scris Ponta pe Facebook.

Vasile Dincu a declarat, duminica, ca singurul lucru care ar putea sa duca la o coalitie PSD — PNL ar fi, probabil, situatia in care niciunul dintre partide nu va reusi sa faca majoritatea.

Nu este exclus sa se ajunga acolo, dar mie imi este foarte greu sa-mi inchipui modul in care partidele vor putea negocia, vor putea construi un program de guvernare. Cred ca ar prefera alegeri anticipate intr-o asemenea posibilitate, si PNL si PSD, cel putin la psihicul de acum al celor doua partide”, a opinat Dincu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: