Ponta il ataca murdar pe noul ministru al Educatiei, care il va lasa fara DOCTORAT: „Molusca”

politica

Imediat ce Dacian Ciolos l-a anunta pe npu ministru al Educatiei, Mircea Dumitru (rectorul Universitatii Bucuresti), Victor Ponta a lansat un atac extrem de murdar la adresa acestuia. El l-a numit „sluga” si „molusca”.

Solicitat sa comenteze remanierea guvernului, Ponta s-a rafuit cu noul ministru al Educatiei, care a solicitat in mai multe randuri sa i se retraga fostului premier titlul de doctor.

”Remanierea nu e nici de imagine, nici de fond. A schimbat niste ministri necunoscuti cu unii la fel sau mai slabi. E o catastrofa administrativa.

Il stiu pe unul singur, noi, oamenii politici, il numim ‘Sluga’. A ajuns rector pe vremea lui Basescu, a venit si la mine, e unul fara cap, o molusca.

Mi se pare o caricatura de guvernare, e un timp pierdut, bani pierduti pentru Romania. Daca il propune PNL pe Dacian Ciolos premier, nu e nicio problema. Actuala guvernare seamana cu cea a lui Emil Boc din 2009. Cei care ma ataca, din guvern, sunt niste prosti, nu stiu diferenta intre fonduri structurale de coeziune si fonduri pentru agricultura. Eu si cu Tariceanu suntem singurii care mai facem Opozitie, si un pic cei de la PMP”, a spus Victor Ponta la Romania TV.

Rectorul Universitatii Bucuresti, Mircea Dumitru, a solicitat Ministerului Educatiei, la inceputul lunii martie, sa ii fie retras lui Victor Ponta titlul de doctor. Acum, in calitate de ministru, Mircea Dumitru va fi cel care va valida decizia recenta a CNATDCU prin care se solicita ca Victor Ponta sa ramana fara titlul de doctor, fiind vinovat de plagiat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: