Ponta il cearta pe Ciolos de la Istanbul: „Urmeaza TAIERI de salarii”

politica

Aflat la Istanbul, fostul premier Victor Ponta lanseaza o salva de critici la adresa actualului guvern si avertizeaza ca se „va trece la taieri si austeritate!!!”

„1. Fonduri europene absorbite in 2016 fix ZERO ( daca se schimba Raducu cu Ghinea o sa il „dublam” pe zero)!
2. Toate investitiile complet blocate ( ca tot spuneau ca fostul Guvern nu face destule investitii, in 2016 sunt ZERO)
3. Dezastrul total din energie / proiectele noi de circa 7 miliarde de euro ( Cernavoda, Tarnita, Rovinari) sunt complet abandonate, CNH in insolventa , CEO distrus pe motiv politic, deja importuri de peste 1000 MW/ zi din Ungaria si Cehia
4. Scaderea incasarilor la buget dupa decapitarea ANAF si aducerea la conducerea Fiscului a „reprezentantilor” firmelor straine
5. O administratie publica deja blocata de frica si de lipsa de decizie, acum isterizata si din cauza proiectelor stupide privind salarizarea!
6. Abandonarea totala a Guvernului de catre toti cei care l-au sustinut/ dupa ce a fost „Guvernul Meu” acum este „Guvernul nimanui”

Imi fac datoria sa trag un semnal de alarma – daca mergem in ritmul asta in 2017 viitorul „Guvern al Meu” va trece la taieri si austeritate!!! Mai suporta romanii un an 2010 ?!? Sper ca nu”, a scris Ponta pe Facebook.

Dupa cum a dezvaluit el insusi, Ponta se afla la Istanbul in acest moment, insa nu a precizat care este scopul prezentei sale in Turcia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: