Ponta il felicita calduros pe un lider PSD: „Tare ma bucur pentru el ca in final nu s-a asociat cu ‘Cartelul lui Escobar de la Teleorman'”

politica

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, se foloseste de aniversarea zilei de nastere a senatorului PSD Eugen Teodorovici pentru a lansa un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Pentru prima data, Ponta afirma ca Dragnea are comportament de mafiuot, numindu-l „Escobar de la Teleorman”.

„Cred ca este normal sa ii spun azi ‘La multi ani’ lui Eugen Teodorovici si in public ( in privat am facut-o deja mai devreme)!

Indiferent de faptul ca politica ne duce uneori pe drumuri diferite sunt convins ca pentru viata publica, interesul general si pentru ceea ce a lasat in urma pozitiv „Guvernarea Ponta” prezenta in echipa a lui Eugen a contat foarte mult :

1. Este cel care mi-a spus in 2012 (cand eram doar la 6% absorbtie) ca putem sa incasam in final de la UE peste 80% din fondurile nerambursabile daca facem ce trebuie / l-am considerat exagerat de optimist dar i-am dat tot sprijinul si mi-a depasit orice asteptare – peste 90% in final / peste 15 miliarde de Euro nerambursabili in 4 ani chiar reprezinta ceva pentru Romania

2. A dus la bun sfarsit adoptarea Codului Fiscal din 2015 – o uriasa reforma si cel mai bun Cod pe care Romania il putea avea ( chiar daca acum este „macelarit” in fiecare luna de tot felul incompetenti care nu inteleg ca stabilitatea si predictibilitatea masurilor fiscale este mai importanta decat orice)! Plus ca a fost curajos si a stat langa mine in Septembrie 2015 cand Liviu Dragnea tot negocia si facea intelegeri cu Presedintele Klaus Iohannis cum sa NU se aplice Codul ( oamenii au uitat dar eu nu)!

3. In 2015 Nicu Banicioiu ( pentru Sanatate ) si Sorin Cimpeanu ( pentru Educatie) au cerut o crestere a veniturilor tuturor salariatilor din aceste domenii cu 25 % – Eugen Teodorovici a fost acel Ministru de Finante care in 2015 a spus imediat „DA, se poate, facem, dar sa ne gandim bine si sa ne pregatim bine inainte ca sa fim siguri ca nu ii pacalim pe oameni si ca masura e sustenabila”. Si asa am reusit!

Pentru toate aceste realizari comune ii urez si in public toate cele bune lui Eugen si ii multumesc ( si tare ma bucur pentru el ca in final nu s-a asociat cu ‘Cartelul lui Escobar de la Teleorman’ – nu este din acel film si acea lume)”, a scris Ponta pe Facebook.

Eugen Teodorovici a fost recent schimbat din functia de consilier onorific al premierului Tudose dupa ce a criticat publicat intentia lui Sevl Shhaideh de a aloca 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal in Teleorman. El l-a acuzat pe Dragnea ca se afla in spatele acestei decizii.

„Demiterea mea a fost legata de punctul de vedere pe stadionul din Alexandria. Nu are legatura cu impozitarea Bisericii. Asta e un stadion care nici macar nu poate fi omologat. La 5.000 de spectatori nu poate fi omologat nici la nivel national, nici european.  Sunt foarte multe alte lucruri unde se poate investi si unde oamenii asteapta investitii”, a declarat Teodorovici la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: