Ponta il ia iar in brate pe Gadea si ataca „ciomagarii basisti”. Lovitura la adresa presei independente

news

Premierul Victor Ponta lanseaza un nou atac urat la adresa jurnalistilor independenti, pe care ii considera „ciomagari basisti” si „servitori umili”, spunand ca acestia au ajuns acum sa repete ce au spus „atatia ani Mihai Gadea si jurnalistii de la Antena 3”.

„Repeta aproape cuvant cu cuvant ce au spus atatia ani Mihai Gadea si jurnalistii de la Antena 3, liderii politici ai USL, putinii oameni ramasi sa lupte cu Regimul Basescu in special dupa 2009!

Cine spune asta acum, in 2015? Cei mai vehementi ciomagari basisti, cei mai zelosi si agresivi sustinatori ai Regimului, cei care ne linsau mediatic si judiciar doar pentru ca indrazneam sa il criticam pe Basescu si abuzurile sale cumplite!

Acum toti au trecut senini si fara nicio invitatie in noua barca a Puterii, din simplu oportunism si sinecurism (sau poate asa au primit noile ordine pe unitate)!

Sincer cred ca Basescu primeste ce merita – tocmai de la servitorii sai cei mai umili! Cine face ca el sa pateasca la fel!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Jurnalistii vizati de premier, care au scris acum texte critice la adresa lui Traian Basescu, sunt Sorina Matei, Dan Tapalaga (hotnews.ro) si Iulian Leca (ziare.com).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , , ,

Comentarii: