Ponta: „Imi cer SCUZE ca mi-am dat demisia din fruntea guvernului. Am avut un motiv personal”

politica

Victor Ponta, aflat in campanie electorala pentru alegerile locale in Zalau, l-a atacat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. El a sustinut ca si-a dat demsia pentru ca „domnul Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni nevinovati, doar ca sa obtina o functie”.

„Stiu ca in noiembrie v-ati suparat cand mi-am dat demisia. Imi pare rau si-mi cer scuze. Vreau sa stiti ca in, primul rand, a fost un motiv personal pe care, daca va puneti in locul meu, poate o sa-l intelegeti. Multe pot sa duc in politica: cearta, acuzatii, dosare, de toate. Dar, cand am vazut ca domnul Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni nevinovati, doar ca sa obtina o functie… Nu exista nicio functie pe lumea asta care sa merite viata unui om. Sau sa ma folosesc eu de moartea unor oameni ca sa obtin ceva in politica. Mie aia mi s-a parut, cum sa va spun, imposibil sa duc asa ceva. N-as vrea sa fiti in locul meu, ca sa luati acea decizie. In politica, mai vreau sa va spun un lucru: eu cred ca tot raul a fost spre bine”, a spus Ponta.

Social-democratul a adaugat ca oamenii pot face comparatia celor sase luni ale actualului Executivul cu perioada in care el a condus Guvernul.

„Altfel, anul trecut, stiti cum era, lucrurile bune le faceam noi, dar si lucrurile rele tot noi le faceam si ceilalti erau mai buni pentru ca nu faceau nimic. Acum, dupa sase luni, foarte multi oameni pot sa compare si din comparatie, am avut noi de castigat foarte mult”, a conchis Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: