Ponta implineste astazi 43 de ani. Maine are PROCES pentru fapte de coruptie. Ce ii urati?

news

Premierul Victor Ponta implineste astazi 43 de ani. El s-a nascut la 20 septembrie 1972, la Bucuresti. 

Premierul nu a oferit inca nicio informatie despre cum isi petrece ziua de astazi. In urma cu un an, ziua sa era aniversata faraonic pe Stadionul National, unde zeci de mii de membri PSD participau la lansarea candidaturii sale la Presedintie. Insa, maine, va trebui sa fie prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta.

Luni, de la ora 12.00, este primul termen stabilit de judecatorul de camera preliminara pentru verificarea masurilor asiguratorii si preventive din dosar.

Procurorii DNA l-au trimis in judecata joi pe Victor Ponta, alaturi de alte patru persoane, in dosarul Turceni-Rovinari.

Dosarul a fost inregistrat tot joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorii propunand mentinerea masurilor preventive si asiguratorii dispuse in timpul cercetarii.

Magistratul Cristina Rotaru, de la ICCJ, care trebuia sa analizeze dosarul premierului Victor Ponta, vineri, in camera preliminara, s-a abtinut, ea fiind judecatorul care in dosarul „Trofeul calitatii” a decis, in opinia separata, achitarea lui Adrian Nastase.

Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: