Ponta indeamna la haos: „Romanii sa NU mai tina cont de nicio decizie emisa de premierul Ludovic Orban”

politica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, ii roaga pe romani sa nu tina cont de deciziile luate de Guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a indemnat cetatenii sa nu ia in seama hotararile Curtii Constitutionale.

„Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie (ordonanta de urgenta sau hotarare) emisa sau semnata de Ludovic Orban! Asa cum el va roaga sa nu tineti cont de deciziile CCR. Daca tot am ajuns sa traim intr-o jungla in care Orban si liderii PNL nu respecta nicio lege sau regula – sa le aratam ce merita ei sa primeasca in jungla”, a scris Ponta, sambata, pe Facebook.

El a sustinut ca Romania era singura tara care interna fortat persoanele asimptomatice, generand efecte negative majore, cum sunt: „aglomeratia inutila a spitalelor, costuri uriase, imposibilitatea pentru persoanele cu alte afectiuni decat COVID-19 sa primeasca tratamentul necesar, imbolnavirea celor asimptomatici cu forme mai grave de COVID-19 sau cu alte boli transmisibile, reticenta oamenilor fara simptome de a face test, umflarea artificiala a statisticilor oficiale in scopul pastrarii starii de alerta, rezultatul negativ fiind insa restrictiile internationale la adresa romanilor care calatoresc”.

„Rugamintea mea e sa nu tineti cont de deciziile luate de Guvernul Orban – asa cum el va roaga sa nu tineti cont de deciziile CCR”, a conchis Ponta.

Sambata, premierul Ludovic Orban a declarat ca sunt doua consecinte ale deciziei Curtii Constitutionale privind internarea obligatorie a pacientilor cu COVID-19, iar recomandarea catre toti cetatenii este sa tina cont de regulile firesti si nu de deciziile CCR pana Guvernul va adopta proiectul de lege care va reglementa lucrurile.

Mai mult despre: ,


Comentarii: