Ponta intervine in scandalul ANAF-Rise Project, avertisment in legatura cu actiunile lui Dragnea: „Sa ne asteptam la tot mai rau!”

politica

Victor Ponta se implica in scandalul iscat de ANAF prin controlul derulat in redactia Rise Project, spunand ca acest este o consecinta directa a faptului ca „un singur om detina toata puterea si o exercita doar in interesul sau personal”.

„Puterea absoluta exercitata discretionar are un pret! Pe care il plateste Liviu Dragnea, Guvernul si PSD (care accepta in tacere aceasta dictatura absoluta ) si Romania (care nu are nicio vina )!

Am spus ca Romania nu poate fi condusa ca si Consiliul Judetean Teleorman pentru ca lucrurile vor nerge din rau in mai rau – si am dreptate / nu cred ca Liviu Dragnea a trimis ANAF ul la cei de la ‘Rise Project’ – dar el este totusi principalul vinovat si responsabil ! Iata de ce :

1. Presedintele ANAF nu este un profesionist cunoscut in domeniu, nici un om politic din PSD sau ALDE ( criteriul de selectie a fost cunoasterea lui Liviu Dragnea si „bunavointa” fata de TELDRUM) / nu a fost pus in functie nici de Premierul Grindeanu , nici de Ministrul de Finante , nici de ALDE sau de catre o filiala PSD ci direct de catre LIviu Dragnea ! Cand Mihai Tudose a vrut sa il schimbe din functie pentru dezastrul de la colectare s-a opus chiar Liviu Dragnea

2. Ministrul de Interne – cel care a primit control total asupra DGIPI ( fostul „doi si un sfert”) si care este implicat acum in acest scandal nu este nici un profesionist in domeniu nici un om de partid / s-a calificat pentru functie doar prin faptul ca e din Teleorman si a lucrat credincios cu Liviu Dragnea! Inainte sa stim ca Mihai Tudose va fi nominalizat ca Premier stiam toti ca Doamna Ministru de Interne ramane in funcie pentru ca asa vrea Liviu Dragnea!

3. Cand toti comunicatorii si reprezentantii PSD merg sa vorbeasca in public despre pensii, salarii etc sunt intrebati de proprietatile din Brazilia, vizitele facute acolo , fonduri de vanatoare si pescuit , firme de asfaltare, etc ! La aceste chestiuni private trebuie sa raspunda persoana Liviu Dragnea si nu reprezentantii PSD!

Cand un singur om are puterea si cand o exercita doar in interesul sau personal – sa ne asteptam la tot mai rau!”, a scris Ponta pe Facebook.

Jurnalistii de la Rise Project s-au trezit, joi, cu un control inopinat din partea ANAF, cu putin timp inainte de a da publicitatii raportul unui serviciu secret privind implicarea lui LIviu Dragnea in afacerea Tel Drum.

„Tocmai am fost vizitati la redactie de inspectia Antifrauda de la ANAF, control inopinat.

Florin Tunaru, vicepresedinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman si asociat in Fundatia pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea.

Publicam curand articolul ‘Serviciul lor secret’”, a anuntat Rise Project pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: