Ponta isi anunta revenirea: „Cu Facebook m-au dat jos, acum ma RIDIC la loc”

politica

Fostul premier Victor Ponta a explicat, intr-o emisiune la Antena 3, momentul petrecut in 2014 la Palatul Cotroceni la consultarile pe tema reducerii CAS, afirmand ca se suparase pe ministrul de Finante, Ioana Petrescu, pentru ca nu-i ascultase sfatul si nu „tacuse din gura” in fata lui Traian Basescu, de unde si privirea sa in imaginile date publicitatii la acea vreme de fostul presedinte.

” (Poza – n.r.) a fost foarte buna, pentru ca ma enervasem pe Ioana Petrescu. Eram super nervos, pentru ca i-am zis inainte sa mergem: fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria Romaniei. Orice va spune, nu raspunzi, ca nu-ti vrea binele. Si a inceput Basescu: a, dumneavoastra, cu studii la Harvard. Am zis: clar, acum o face”, a explicat Ponta, intr-o emisiune satirica, la Antena 3.

Fostul premier a spus ca Ioana Petrescu era „foarte buna, foarte desteapta, dar nu era de Dambovita”, astfel incat a intrat in capcana lui Traian Basescu si a devenit „victima colaterala totala”.

Intrebat despre privirea sa in imaginile surprinse pe inregistrarea data publicitatii de Traian Basescu in iulie 2014, din timpul consultarilor pe tema reducerii CAS, Ponta a spus ca a fost provocata de Ioana Petrescu, despre care isi zicea ca trebuie sa „taca din gura” pentru ca Basescu „nu-i vrea binele”.

„Eu stiam (cum face Traian Basescu n.r.), pentru ca o patisem inainte”, a mai precizat Ponta.

Fostul premier a comentat si episodul „Fa Doina”, din timpul inundantiilor din 2014, afirmand din nou ca nu a spus cuvantul „Fa” catre ministrul Doina Pana, insa a glumit ca acum, cand nu e presa prezenta, o saluta pe aceasta cu „Fa doamna Doina”.

Victor Ponta a vorbit si despre postarile sale de pe Facebook, afirmand ca „ii place la nebunie” platforma de socializare si regreta ca nu a descoperit-o mai devreme. „Cu Facebook m-au dat jos, acum ma ridic la loc”, a spus fostul candidat la alegerile prezidentiale, adaugand ca acum este usor sa le dea altora „lectii” de pe internet.

„Cand eram cu functii, cu sefime, nu prea aveam voie si nu trebuia sa spun tot ce gandesc. Acum pot, ca ce sunt eu, deputat de Gorj? M-or alege oamenii din nou”, a mai spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: