Ponta l-a dat de gol. Dragnea a platit sume consistente pe sticlele de vin pe care le-a facut cadou generalului SRI Florian Coldea. Iata cat costa doar o singura sticla

politica

Enervat ca Liviu Dragnea a spus despre el ca este coordonat de SRI, Victor Ponta a dezvaluit ca liderul PSD i-a facut cadou generalului SRI, Florian Coldea, sticle de vin „Opus One”. Acesta este un vin extrem de scump.

„Ma duc sa imi primesc ‘plata’ de la Basescu, Soros si SRI! Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin ‘Opus One’ pe care le ducea ‘prietenul’ Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Screen Shot 2017-04-03 at 18.26.23

„Opus One” este o marca de vin din California, Statele Unite. Potrivit site-urilor de specialitate, o singura sticla de „Opus One” costa aproximativ 500 de euro. Din ce spune Victor Ponta, Liviu Dragnea i-ar fi facut cadou lui Coldea in mai multe ocazii astfel de sticle de vin.

Screen Shot 2017-04-03 at 18.28.50

Dragnea nu a negat ca i-a oferti astfel de vinuri foarte scumpe lui Coldea, insa i-a replicat lui Ponta ca „eu nu sunt nas cu nimeni, nu sunt fin cu nimeni”. El a facut aluzie la faptul ca Victor Ponta este finul lui George Maior, fost director al SRI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: