Ponta l-a enervat ingrozitor pe Dragnea azi-noapte, dupa alegeri: „Furia lui Liviu Dragnea ii iesea prin toti porii. Ponta a TRADAT”

politica

Victor Ponta a incercat, dupa alegeri, sa isi asume meritele victoriei uriase a PSD in fata jurnalistilor. Un ziarist prezent la sediul PSD a sesizat modul in care a reactionat Liviu Dragnea la fanfaronada lui Ponta.

Dupa ce s-a umflat in pene la Romania TV cu victoria PSD, Victor Ponta s-a dus la sediul partidului. Acolo, pe scarile PSD, Ponta a continuat sa isi aroge toate meritele privind scorul obtinut de PSD. Jurnalistul Lucian Avramescu de la AM Press a surprins reactia furioasa a lui Liviu Dragnea.

„Pe fondul rezultatului previzibil de aseara, previzbil pentru toata lumea, dar naucitor pentru conducerea abulica a liberalilor, s-a inregistrat o scena pe care unii o trateaza drept comica, iar altii de un grotesc nelimitat. Pe treptele PSD a aparut la orele 23,00, radios, Victor Ponta care, inconjurat de microfoanele ziaristilor si filmat de toate televiziunile, a inceput sa deruleze contributia sa uriasa la castigarea alegerilor, cum el a muncit pentru partid, cum… Dragnea, care a jucat fara cusur rolul salvatorului tarii in toata campania electorala, pe care a preluat-o singur, fara purtatori de cuvant, fara intermediari, din acest motiv lipsind balbele, se afla in sediu si a vazut in ecrane ce spunea pe trepte Ponta. A facut criza de nervi.

Rar mi-a fost dat sa vad un chip mai scrisnit la iesirea furioasa in mijlocul grupului ziaristico-politic de pe treptele sediului PSD. Parea ca a iesit sa ia aer. N-a spus nimic. Parul, nu foarte bogat, parea valvoi. A privit peste Ponta, ca si cind acesta nu exista si a ramas pe loc, ca o statuie. E clipa in care Ponta spune, cu voce din ce in ce mai pierita, de trei ori intr-o fraza, Liviu, eu care am condus trei guverne, unul cu Liviu, dar Liviu, uite-l aici, va poate spune…Nu vreau sa-l acopar pe Liviu…Si, mergand de-a -ndaratelea, a disparut in noapte.

Furia lui Liviu Dragnea ii iesea prin toti porii. A raspuns putin si nervos ziaristilor. E limpede, cineva incercase sa-i strice seara victoriei. Pai Ponta a tradat, imi spune un pesedist de frunte pe care l-am sunat sa-i cer lamuriri. Adu-ti aminte ca a infiintat un partid care a avut ca obiectiv ca Ponta sa fie premier, le-a dat acestora tot sprijinul, poza lui e pe afisele lor. Cum sa-l iubeasca Dragnea, mai ales ca intre ei n-a fost vorba niciodata de simpatie ? – imi spune el. Aparitia lui ca militant PSD, in seara victoriei, e mincinoasa si e normal ca asta sa-l infurie pe Dragnea.

Dragnea a avut abilitatea sa nu lase sa se vada nimic din conflictele interne din PSD si, nu numai din acest motiv, a castigat alegerile la un mod zdrobitor. Ponta isi arata din nou, fara a-i surprinde pe cei care-l cunosc, caracterul”, a scris Lucian Avramescu pe AM Press.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: