actualitate

Ponta lanseaza o provocare pentru Dragnea: Sa nu fie iar un sobolan care se ascunde in cotloane

Victor Ponta ii lanseaza o provocare fostului sau sef si coleg de partid Liviu Dragnea: ii cere sa deschida lista PSD la europarlamentare asa cum fostul premier o va face pentru noul sau partid Pro Romania.

„La alegerile pentru Parlamentul European va fi si un vot despre LEGITIMITATEA de a conduce Romania – doar votul cetatenilor iti poate da dreptul de a conduce!

Eu voi candida alaturi de Corina Cretu pe lista ProRomania la Alegerile din 26 Mai 2019 (chiar daca nu voi merge in Parlamentul European, ci imi voi continua mandatul de deputat in Parlamentul Romaniei) – imi voi asuma succesul unui rezultat bun / sau esecul unei dezamagiri! Sper si cred ca ii voi avea alaturi pe toti cei care au votat in 2016 si sunt azi demagiti de faptul ca votul lor a fost furat si deturnat de Dragnea, Valcov, Dancila si Codrin!

Ma astept ca Liviu Dragnea sa aiba curaj sa deschida lista PSD (sa nu fie iar un sobolan care se ascunde in cotloane si ataca doar pe la spate) daca PSD va obtine tot 46% ca in 2016 inseamna ca el, Dragnea, are legitimitate sa conduca in continuare! Daca fuge de raspundere si PSD nu mai primeste 46% din voturi este clar ca NU mai are dreptul sa ia toate deciziile in Romania! Dvs ce credeti ca va face? Va fi ‘Dragnea sobolanul’ sau ‘Dragnea cel Viteaz’?”, a spus Victor Ponta.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

5 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

10 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

9 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

9 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

9 ore ago