Ponta lanseaza un nou atac usturator la adresa lui Liviu Dragnea: „Cui a folosit tot balciul asta de doua luni?”

politica

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a postat pe Facebook un nou mesaj critic la adresa conducerii partidului. 

„Foarte bine ca ( pana la urma ) Legea pleaca de la Senat in forma propusa de Guvern. Dar doua intrebari logice tot raman: de ce nu s-a decis acest lucru de la inceput?!?! Cui a folosit tot balciul asta de doua luni si cine are de castigat si de pierdut din asta ?!? Poate raspundeti dvs – eu daca imi spun opinia iar ma acuza unii ca sunt prea critic”, a scris Ponta pe Facebook.

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni miercuri pentru a discuta situatia privind legea gratierii, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, mentionand ca nu Serban Nicolae va hotari cum ramane cu acest subiect si vor fi sanctiuni.

„Nu domnul Serban Nicolae va hotari cum ramane cu acest subiect, eu cred ca Comisia juridica de la Senat a incurcat destul de mult aceasta lege, ca cea mai buna varianta pentru moment este ca legea sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern, pentru ca s-a schimbat de foarte multe ori acolo si eu sunt foarte nemultumit. Miercuri, la ora 10,30, vom avea un Comitet Executiv National, unde vom discuta si subiectul asta, dar si alte subiecte”, a precizat Dragnea, la Parlament.

El a mentionat ca raportul Comisiei juridice a Senatului referitor la legea gratierii se poate intoarce in acest for, adaugand ca ar dori ca legea sa nu vina de la Senat prin adoptare tacita.

„Nu numai eu, majoritatea suntem nemultumiti de ce s-a intamplat acolo. (…) Daca nu mai am autoritate in partid, o sa vad, o sa plec si o sa ma apuc de pescuit in mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente sa nu fie adoptate. Vreau sa discutam transparent in CEx, ca li s-a spus ca e in regula cu acel amendament. Cand au vazut pozitia mea si-au dat seama ca de fapt nu era o informatie corecta”, a sustinut Liviu Dragnea.

Liderul PSD nu a negat faptul ca vor fi si sanctiuni in CExN.

Intrebat daca va cauta juristi mai buni in PSD, liderul social-democrat a spus: „Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare si de caracter”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: