Ponta le-a dat teapa lui Ciolacu si Tariceanu, nu a mai venit la intalnire. Vosganian se plange: „L-au asteptat degeaba”

politica

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a anuntat luni ca Victor Ponta nu s-a prezentat la intalnirea cu Marcel Ciolacu si Calin Popescu Tariceanu pentru a se asigura toti trei ca parlamentarii formatiunilor lor vor vota motiunea de cenzura.

„Marcel Ciolacu si Calin Popescu Tariceanu l-au asteptat pe Victor Ponta la ora 12.00 dar nu a venit”, s-a plans Vosganian.

„La ceasta intalnire trebuia sa se reafirme ca vom vota motiunea de cenzura”, a adaugat Vosganian.

Sedinta Parlamentului pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a inceput la ora 14.00.

Victor Ponta a declarat ulterior ca „in mod normal” erau 241 de parlamentari care ar vota in favoarea motiunii de cenzura, dar si-a exprimat nemultumirea ca „la fiecare ora dispare” cate un deputat sau senator PSD.

„Cand vad smenarii de la PSD, lideri de grup, care se ocupa de vandut voturi. Cand nu o sa vad smenari si vanzatori si conserve la PSD, nu o sa mai cred (n.r. – ca motiunea este ‘un blat’). Insa noi am fost toti aici, suntem toti 24 aici prezenti, am mai adus un vot pe care PSD nu putea sa il aduca si noi vom vota pentru, dar la cum se imbolnavesc ei, cate unul la jumatate de ora, mi-e teama. Noi nu am votat Guvernul asta. PSD si-a mai dat jos guverne. Asta e un guvern pus de PSD. Sa vina sa si-l dea jos”, a afirmat Ponta.

Intrebat despre calculul voturilor, Ponta a raspuns: „In mod normal erau 241 de voturi, dar pe fiecare ora mai dispare un pesedist. In ritmul asta, pana diseara nu mai ramane decat jumatate de Parlament”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: