Ponta, mesaj IMPACIUTOR, dupa ce PSD l-a atacat MURDAR pe Iohannis

news

Victor Ponta sustine ca nu se va certa in public cu presedintele Romaniei, ca in „vremurile lui Basescu”. Declaratia vine la scurt timp dupa ce PSD a dat un comunict in care sugera la Iohannis ar actiona in urma „lobby-ului celor care au furat banii din sanatate”.

”Ma voi intalni peste o ora, la Cotroceni. Daca dumneavoastra sperati sa ne intoarcem la vremurile lui Basescu, cu cearta in public, nu se va intampla”, a spus premierul, la Targoviste.

„Toata lumea ne trateaza, intr-adevar, ca pe europeni, nu doar cand merg eu la Strasbourg sau la Bruxelles – mi se mai intampla sa merg de capul meu pe acolo – dar toata lumea ma primeste bine, ma cunoaste demult si facem lucruri bune impreuna, dar mai ales europarlamentarii nostri sunt oameni care au proiecte importante si se bat pentru Romania si ideile social-democrate”, a spus Ponta, in discursul sustinut la evenimentul organizat de PSD la Targoviste cu tema „1000 de noi activisti PES pentru o stanga europeana”, a adaugat Ponta.

Victor Ponta a participat, sambata, la Targoviste, la evenimentul ”1.000 de noi activisti PES pentru o stanga europeana”.

Presedintele Klaus Iohannis va oferi, sambata, de la ora 13.00, o receptie prilejuita de Ziua Europei.

Klaus Iohannis l-a acuzat pe premier ca face politica externa „de capul lui” si a numit implementarea cardului de sanatate „un scandal public”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: