Ponta, mesaj violent pentru ambasadorul SUA. A gasit un primar PENAL in America

politica

Victor Ponta ii transmite, indirect, un mesaj violent ambasadorului SUA in Romania, Hans Klemm, dupa ce acesta a spus ca alegerea unor primari penali reprezinta un „mesaj periculos” transmis partenerilor Romaniei.

measajul lui Ponta este aparent la adresa unor jurnalisti si a presedintelui Iohannis, insa vine la scurt timp dupa declaratia ambasadorului SUA. De altfel, Ponta spune despre acesta, fara a-l nominaliza, ca a acceptat sa le fie „stapan” acestor jurnalisti, pe care nu-i nominalizeaza.

„Pentru toti „acoperitii” si „descoperitii” din presa romana, si pentru lupul moralist Klaus Iohannis ( cel care a candidat la Presedintia Romaniei avand dosar de incompatibilitate pe rol la ICCJ) o scurta lectura obligatorie!

Maryon Barry – primul primar afroamerican al Washington DC ( nu al municipiului Baia Mare) a fost arestat in 1990 pentru consum de droguri si folosirea serviciilor de prostitutie)/ a executat 6 luni de inchisoare/ a candidat din nou si a fost ales primar in 1994!!!!

M-am saturat de toate cozile astea de topor romanesti care mereu injura Romania ca sa primeasca cate un os de ros de la cine accepta sa le fie stapan!”, a scris fostul premier pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: